О Браниоцима

26/07/2013

Варг Викернес

Изворни текст

Сви се можемо сложити да су многи починили грозне злочине у овом нашем свету, али без обзира како гледали на то постоји једна група која се истиче као много криминалнија од осталих, окрутна и ужасна у овом смислу, чак и у поређењу са комунистима (убицама десетина милиона). Да, причам о хришћанству: најгорем уништитељу културе, религије, традиције, људи и раса. Хришћанство је скоро тотално уништило северно-америчке староседеоце и њихову културу а исто тако је изазвало ужасну глад, ратове и уништавања у Африци и Азији. Није било ни мање катастрофално према нашој Европи. У ствари, Хришћанство је било горе за Европу него за било кога другог.

Браниоци Хитлерове Немачке су хапшени, демонизовани, затварани и одузимана су им сва људска права, док се браниоци комунизма и хришћанства масовно ангажују за едукацију деце, да нас забаве путем ТВ и радио емисија и да нам пренесу вести онако како њима одговара. Они су ту зато што раде за истог непријатеља; истог који стоји иза оба од ових алата геноцида.

Данас се Европа буди. У ствари ми се полако будимо све од ренесансе; пагански (европски) идеали и идеје се враћају и поново потпаљују дух живота у Европи. Више не обожавамо смрт и деструкцију; више не планирамо да напустимо ову планету због неког измишљеног и потпуно безначајног „Раја“; више не бринемо само за лично спасење и опроштај за грехове које никад и нисмо починили; више се не затрпавамо самопрезиром и не молимо за опроштај зато што смо Европљани; више се не клањамо неком злом демиургу јеврејског порекла; више не учествујемо у деградацији и деструкцији нас самих и свега што сматрамо драгим. Да, све више и више Европљана се буди и пригруље своју сопствену природу! Све више и више од нас постају комплетна  људска бића; европски духови и умови у европским телима. Ми одбацујемо прљавштину пустињских народа и њихову интернационалну психозу; њихове идеје мешанаца.

Током овог процеса буђења, видимо да међу нама има браниоца хришћанства и других геноцидних алата који су дизајнирани да нас докрајче. Откривају се тако што покушавају да нас натерају да опростимо и заборавимо, да наставимо да толеришемо зло у нашем свету.

Да, многи хришћани се такође буде и у теорији они би требали да нам се придруже и одбаце јеврејски јарам, али они то не чине; уместо тога они изналазе оправдања за оданост њиховој јеврејској „религији“. Затварају очи пред реалношћу и тиме настављају да помажу нашим непријатељима – да обезбеде своју будућност у Европи. Они не желе то да раде. Они не знају да то раде. Али раде.

Нема оправдања за оно што су хришћани урадили, а и даље раде, Европи – и другима у свету исто тако. Нема оправдања на овом свету за оно што су урадили. Све од креације њихове такозване “религије”, нису били ништа друго до деструктивна и геноцидна сила. Све добро што је створено и урађено у хришћанском свету, није дошло као последица хришћанства, већ из пркоса хришћанству. Европа није преживела захваљујући хришћанству, већ упркос њему. Сваки добар човек који је хришћанин, није добар због хришћанства, већ упркос њему. Хришћанство је отров овом свету, куга која мучи Земљу, вирус који мучи и убија невине, прљавштина која нас каља и ништа више и у складу са овим и треба да се третира. Креирано је као алат за наше уништење и ништа више од тога.

Драги добри хришћани; ја знам да су многи од вас добри људи, добри до сржи, да желите да чините добро али то не можете, јер сте злом оковани од стране ваше злобне јеврејске религије. Где год да кренете, ви носите тај алат смрти са собом. Шта год да урадите, добро и исправно, ви то радите у име тог алата деструкције и тако га ојачавате.

Одбаците га и вратите се Европи! Задржите све добро што сте видели у хришћанству, зато што се све то налази и у Европи; правда, усрдност, закон и витештво, све је преузето из наше старе религије – да би се намамили добри Европљани у злобни хришћански култ. Да би се намамили да постану уништитељи и убице Европе.

Хришћанство није успело, иако су се хришћани трудили да униште Европу и убијали Европљане више од хиљаду година. Европа је још увек овде. Али само за сада. Ово може да се промени и то ускоро – осим ако се Европа пробуди, устане и одбаци јеврејски јарам: феминизам, капитализам, материјализам, „толеранцију“, интернационализам, социјализам, хуманизам, итд., наравно и хришћанство.

Нема оправдања за оно што су хришћани урадили Европи и нема оправдања за приврженост било ког Европљанина овом јеврејском култу мржње и смрти, достојног презира.

Европа је паганска. Сви смо ми пагани по крви. Живела Европа! Живела и срећна била!

Превео са енглеског Александар Маслар

7 thoughts on “О Браниоцима

  1. Pingback: Геноцид! | The Call of Thule

  2. Pingback: Богиња Девица | The Call of Thule

  3. Pingback: Исус | The Call of Thule

  4. Pingback: Корени Европе | The Call of Thule

  5. Pingback: Sobre los Apologistas | Hermandad Pagana

  6. Pingback: О Европском Моралу | The Call of Thule

  7. Pingback: У Сенкама | The Call of Thule

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s