Надолазећа Тама

04/05/2014

Варг Викернес

Изворни текст

Транскрипт:

Међу свим теоријама завера и мрачним визијама будућности, о којима слушамо, постоји једна која ће готово сигурно донети пропаст модерног света. Донеће и пропаст већини човечанства, али као што знамо: човечанству не треба 7 милијарди људи да би преживело. У ствари, вероватније је да ће да преживи са само неколико хиљада људских појединаца.

Данас апсолутно све што одржава цивилизацију, зависи 100% од електричне струје. Тако да када она нестане, нестаће и цивилизација.

Данас су скоро сви 100% зависни од цивилизације да би преживели. Тако да када она нестане, нестаће и већина човечанства.

Отприлике на сваких 150 година, велика соларна олуја погађа Земљу и уништава сву електронику, као и целу елктричну мрежу. У прошлости, ово није био проблем: није ни било електричне струје, на првом месту, није било сателита, а што је још важније: није било нуклеарних електрана… Да, видите: нуклеарне електране требају електричну енергију, како би биле искључене безбедно, за шта су потребни месеци. Ако електрична енергија нестане (а њихови резервни генератори електричне енергије ће да доживе исту судбину као и остатак електричног система), доћи ће до топљења нуклеарних језгара – и свака нуклеарна електрана на овој планети, претвориће се у Чернобил. Ако велика соларна олујла погоди Земљу, умреће и сва кола, као и остала средства транспорта, тако да нико неће бити у стању да мануелно угаси пожаре у нуклеарним електранама и бар нешто живота на нашој планети, тј. човечанство, биће јако… изазвано, тако да се изразим, овиме.

Неколицина људских бића, која буду још увек жива 1 годину после следеће велике соларне олује, суочиће се са другачијим животом у односу на онај на који су навикли, а ако желите да преживите, предлажем вам да се припремите за то.

 

10 савета за опстанак:

 1. Немојте да живите у урбаним срединама. Ако то радите, скоро сигурно ћете нестати, ма шта урадили; без обзира које мере предстрожности предузели.
 2. Купујте пилуле јода у великим количинама и попијте их одмах кад се срање догоди. Морате да их узмете пре него што вас радијација дохвати.
 3. Живите на селу, што даље могуће од најближе нуклеарне електране.
 4. Научите корисне вештине. “Know how” књиге су од 100 пута веће вредности за вас, него њихова тежина у злату. Научите како да одгајате сопствену храну, да ловите, да постављате замке, да лечите повреде, да водите рачуна о болеснима и да користите алатке.
 5. Купујте тоне ручних алата.
 6. Остајте у доброј форми. Ако сте мушкарац, доста трчите (на селу, по природи…).
 7. Складиштите пиринач. Можете да преживите само на пиринчу неколико година! Бар 200-300 кг пиринча по човеку, како би вас држао довољно дуго живим, да почнете да узгајате сопствену храну.
 8. Држите пилиће (што старије сорте, то боље) и купите пса чувара да држи лисице подаље. Њихова јаја ће да буду добар додатак пиринчу, а понеке кокошке старих сорти још увек могу да носе сопствена јаја.
 9. Останите у кући када се срање догоди, немојте да шетате унаоколо тражећи друге, осим ако то баш морате.
 10. Биће вам досадно, због тога што сте навикли на толико много забаве, тако да купите тону оловака, резач и MYFAROG, стони RPG. Одштампајте тону листа за ликове, пре него што се срање догоди. Забављаће вас деценијама. 😉
Advertisements

2 thoughts on “Надолазећа Тама

 1. Pingback: The Coming Darkness | Thulean Perspective

 2. Pingback: Les ténèbres à venir | Thulean Perspective Français

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s