Зашто говорити о Неандерталцу?

08/07/2104
Варг Викернес
Изворни текст

Много археолошког материјала је намерно или случајно уништено, или је држан у тајности, или је “изгубљен”, или није сматран довољно важним да би о њему расправљали научници. Толико тога “заборављају” да нам помену, да изнесу у јавност.

Није случајна чињеница да су први “археолози” били свештеници, који су најчешће систематично уништавали све доказе који су указивали на то да су Европљани имали било какву врсту културе пре хришћанства. Неки су чак и радили ово без икаквог интереса за оно што данас називамо археологијом, већ чисто да би уништили све доказе који су подривали њихову сопствену верзију светске историје. “Брзо, ископај гроб и уништи све што нађеш унутра, пре него што га неко други нађе!”

Када би свештеници нашли лобање Неандерталаца, чинили су исто то. Наилазили су на велике лобање, које су очигледно биле испуњене мозговима већим од оних које имају савремени људи, тако да су морали да учине нешто! И они који су веровали у теорију еволуције и јудео-хришћани, који су тврдили да је пагански Европљанин био примитиван, имали су озбиљан проблем. Тако да су намерно преуредили кичмени стуб и доњу вилицу, чинећи да Неандерталац изгледа као мајмун. Већ је доказано да је ова слика погрешна, али идеја о Неандерталцу као о мајмунском створењу испупчене вилице је остала и ако посетите неки од сајтова који говоре о Неандерталцу, на већини њих (на срећу не и на свима) наћи ћете на оне који још увек говоре о Неандерталцима на овај начин. Када укажете на чињеницу да је ово погрешно, схватићете да већина њих то већ зна, али из неког разлога наставља да се држи “добро утврђене” лажи. Не знам разлог из кога то још увек чине, чак и када знају да нису у праву, али настављају да чине. Да, у стварности Неандерталац уопште није имао испупчено лице, а супраорбитални торус (тј. избачено чело) још увек повремено може да се нађе код савремених (искључиво) одраслих Европљана.

nowitzki_dpa_400

Rugby_player_with_a_pronounced_supraorbital_ridge

Галски новчићи са портретима Гала чисто неандерталских карактеристика:

vercingetorix

350px-Coin_Vercingetorix

RRC-448-2-Obverse

France11

Уопште нису изгледали као мајмуни: изгледали су скоро исто као нордијски, балтички, фински, словенски, британски и галски данашњи Европљани.Када ово кажем, будем нападан из свих могућих праваца, од стране оних који су гледали – поново и поново, више од стотину година – мајмунску слику наших неандерталских предака, коју су створили јудео-хришћански свештеници. Они не желе да имају таквог претка. Длакавог мајмуна!? Не хвала! Али нису у праву. Верују у лажи. Уместо да прихвате доказе који им се представљају, најчешће папагајаски понављају званичну лаж. Лаж им је поновљена толико пута да није остало места за истину. Славе кромањонског мулата као “прото-Европљана”, а пљују на прото-европљанског Неандерталца и називају га мајмуном…

Нендерталски потомак, неандерталског изгледа:

jaamies3wsnadimpi

Пре него што је Истина имала времена да обује своје чизме,

Лаж је већ двапут отпутовала око света.”

Истина о Неандерталцу је откривена, шири се. Евентуално ће превладати и нама – Европљанима – биће боље када се то догоди.

Прави фацијални угао Неандерталца (и Сванте Пабо):

neander3

PS. У Француској, сваки нађен метал који потиче пре хришћанства се дефинише као “галско-римски”, што сугерише да до доласка Римљана Гали нису имали никаква интересовања, културу, технологију; ништа. Тек у последње време (последњих неколико деценија?), почињу да признају да скоро све од величанствене уметности коју су нашли, потиче из периода пре доласка Римљана.

3 thoughts on “Зашто говорити о Неандерталцу?

  1. Pingback: Why talk about the Neanderthal? | Thulean Perspective

  2. Pingback: Кромањонац јесте наш Праотац! | The Call of Thule

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s